Dreri Hotel
KREU DHOMAT FOTO GALERI RESTAURANT & BAR DRERI MENY KONTAKTONI KONFERENCA


Hotel Dreri është një perlë e vendosur në Parkun Kombëtarë, në zonën më të bukur të Tiranës, vetëm 1.5 kilometra larg nga qendra e kryeqytetit. Mes qetësisë, ajrit të pastër, ku natyra shpërfaq bukurinë e saj mahnitëse, ju keni mundësi të shijoni guzhinën elegante italiane dhe atë tradicionale shqiptare, nëpërmjet një shërbimi të mrekullueshëm dhe profesional. Hotel Dreri spikat me arkitekturën ku ruhet tradita e ndërtimit, e cila ndërthuret hijshëm me ambientet komode e luksoze të dhomave të gjumit duke filluar që nga stili i dhomave suit, atyre bashkëshortore, dyshe, teke, e deri në stilin alpin. Hotel Dreri ju mundëson të jeni vetvetja në të katër stinët!

    
Copyright 2012 © Dreri Hotel